A pudingport megfőzzük a tejjel, kicsit hígabb legyen, hogy a tészta átvegye a zamatát. A barna piskótát kétfelé vágjuk,a fehér piskótát pedig három felé. Mindegyiket meglocsoljuk rummal, mielőtt töltjük. Az egyik fehér piskótát tepsibe tesszük beletesszük még melegen a megfőzött puding egy részét, erre rátesszük a barna piskóta egyik felét. Ezt megkenjük a baracklekvárral, és megszórjuk dióval. Erre rátesszünk a fehér piskótából egy másik lapot, ismét betakarjuk a pudingkrémmel, erre rátesszük a barna piskóta másik felét. Megkenjük lekvárral, megszórjuk dióval, és betakarjuk a fehér piskótával. Hűtőbe tesszük.
A tejszínhabot a cukorral felverjük. Elkészítjük a csokimázt. A piskótát a tepsiben felkockázzuk, kanállal helyes kis kúpokat formálunk a tányérra, és nyomózsák segítségével a tejszínhabbal többször átlósan bevonjuk. Erre csurgatjuk a csokimázt.
Mutatós, finom édesség.